Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Sunt cu adevarat gustoase, secretul fiind boabele de coriandru ce confera o aroma fina si placuta pulpelor de pui!
Intr-un bol, condimentam bine pulpele cu sare si piper dupa gust, presaram un praf de chili si adaugam boabele de coriandru, le stropim cu cele doua linguri de ulei, cu sucul de lamaie si cu vinul alb si le lasam la rece pentru 30-40 de minute (ar fi ideal daca ar ramane la rece peste noapte).
Dupa ce s-au aromat suficient, punem pulpele intr-o tigaie cu ulei incins si le lasam sa se rumeneasca usor. Adaugam legumele taiate cuburi, potrivim de gust cu sare, daca mai este necesar, si, le lasam la foc mic pana se patrund bine. Condimentam cu tarhon si busuioc, adaugam bulionul/sucul de rosii si cateii de usturoi feliati. Acoperim cu un capac si le lasam pe foc inca 10-15 minute.
Se presara patrunjel proaspat tocat si serveste cu pofta!
1
pentru o aroma mai puternica puteti pisa boabele de coriandru
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola